Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Durva: rendőrök vitték el Wossala Rozinát

Rendőrségi fogdába került a tévés séf, Wossala Rozina! Édesanyja, Kánya Kata tette le az óvadékot érte, 60 ezer forintot kellett fizetnie, hogy lánya ne töltse rácsok mögött az éjszakát a Markó utcában néhány éve.
– Mama, ne gyere oda, mert letartóztattak – hívta anyukáját Rozina, miután megbeszélték, hogy a Margit híd budai hídfőjénél találkoznak egy kávéra. Az ATV stúdiójában, az Esti Frizbi felvételén a Konyhafőnök zsűritagja elmesélte, hogy a rendőrök milyen készségesek voltak vele, felhívták, hogy náluk van egy levele, amit a sok költözés miatt nem tudott átvenni, ezért ők elvinnék neki oda, ahol éppen van.

– Beültettek egy rácsos autó hátsó ülésére – nevetett. – Van egy csekk 2001-ből, amit én nem fizettem be parkolás miatt, ez hatványozódott 60 ezer forintra, és konkrétan előállítottak – mesélte el az elképesztő történetet az étterem-tulajdonos, majd bevallotta, fiatalabb korában meg kellett küzdenie a parkolás szabályaival. – Ha bement valaki a szobájába, térdig járhatott a mikuláscsekkekben – támasztotta alá lánya szavait Kánya Kata a vasárnap este látható műsorban.

Forrás: blikk.hu

Nincsenek megjegyzések