Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ebből látszik, ha egy nő be van gerjedve

Vannak árulkodó jelek, csak nehezebb észrevenni, mint a férfiaknál.
Azt tudjuk, hogy mi történik, amikor egy férfi meglát valami szexuálisan izgató dolgot: megmerevedik a férfiassága. Amikor egy nő vágya izzik fel, az kevésbé látványos. Lássuk, mi történik a női szervezetben attól a pillanattól, hogy az agya szex üzemmódba kapcsol egészen a mindent elsöprő orgazmusig.

- Amint meglátsz valami számodra szexuálisan izgató dolgot (például egy kidolgozott férfi felsőtestet, egy formás férfi hátsót), az agyban összehúzódnak az erek, a kismedencében viszont kitágulnak. Az alhasi vérbőségnek köszönhetően a szeméremajkak megduzzadnak, lilásan elszínződnek. A hüvelyváladék termelődése beindul, a hüvely benedvesedik, hogy a behatolás fájdalommentes legyen. A női nemi szerv környékén található több ezer idegvégződés érzékenyebbé válik.

- A méh megduzzad és feljebb húzódik a hasüregbe. Szexuális izgalom hatására a mellbimbók is megmerevednek, a mellbimbók körüli sötét udvar ugyancsak megduzzad.

- A csikló megduzzad és megkeményedik - ez a női erekció. Ha nagyon beindulsz, a csikló akár a háromszorosára is növekedhet. A klitorisz nehezebben ernyed el, mint a férfiak pénisze. Ebben a megduzzadt állapotban a legtöbb nő számára a vizelet ürítése is nehézséget jelent.

- A fokozódó szexuális feszültség akaratlan és szándékos izomösszehúzódásokhoz vezet a test különböző részein.

- Az orgazmus során a hüvely alsó harmada többször is összehúzódik erősen, ritmikusan. Csaknem ezzel egy időben összehúzódik a méh, valamint a test más pontjain (nyak, kar, kéz, láb) található izmok is.

- Férfiaknál az orgazmus csúcspontja a magömlés. A nőknél ilyen látványos csúcspont nincs - csak néhány nő esetében. Egyes nőknél ugyanis a húgycső körüli mirigyek a prosztatához hasonlóan váladékot termelnek, és ez az orgazmus során kispriccelődik a húgycsőből. Ez a női ejakuláció.

-  Az orgazmus után a nemi szerveknek és az egész testnek időre van szüksége ahhoz, hogy nyugalmi állapotába visszatérjen.

Forrás: womenshealthmag.com

Nincsenek megjegyzések