Ez az igazi oka annak, hogy éjjel bizonyos órában felébredsz. Gondoltad volna?

Ha tudni szeretnéd, hogy milyen jelentése van annak, hogy hány órakor ébredsz fel az éjszaka folyamán, most itt vannak a válaszok!
Ha már veled is megtörtént, hogy az éjszaka közepén felébredtél, szinte biztos, hogy ránéztél az órára, megállapítva a pontos időt, majd visszafeküdtél, megpróbálva ismét álomba szenderülni. Az ősi kínai orvoslás szerint az, hogy az éjszaka során bizonyos időközönként ébredünk fel, a meridián pontokkal vannak összefüggésben, ugyanis a testünk is belső óra mentén működik - írja a filantropikum.com.

De milyen jelentősége van annak, hogy éjfélkor, vagy 5 órakor ébredsz fel? Most kiderül!

21 és 23 óra között

Ha ezen időszak alatt felébredsz, vagy nem tudsz elaludni, akkor bizony a stressz okoz számodra sok fejfájást, mivel nem érzed magad biztonságban. Próbálj ki pár meditációs gyakorlatot mielőtt lefeküdnél.

23 és 1 óra között

Ez az epéd miatt van, ezért nem tudod álomra hajtani a fejed. Ezt a problémát leginkább egy érzelmi csalódás okozza, mert valaki átvert, kihasznált, vagy megbántott. Az is segít ilyenkor, ha nem vagy előítéletes, vagy sokkal türelmesebb leszel magaddal szemben.

1 és 3 óra között

Ha ekkor ébredsz fel, a májadat okolhatod, mert a felgyülemlett harag, düh, negatívan befolyásolja a yang energiákat a testedben. Ezért fontos, hogy a harmóniára törekedj, étkezz egészségesen, meditálj, sportolj, tölts több időt a természetben.

3 és 5 óra között

Ebben az időszakban a tüdőket befolyásoló meridián aktív, ami azt jelenti, hogy a légzőszervek munkáját könnyen megzavarhatja valami. Ha ebben az idősávban ébredsz fel, akkor még problémáid adódhatnak a pihenéssel, lazítással is. A legjobb, amit ilyenkor tehetsz, hogy mélyen lélegzel, és kifújod a negatív energiákat.

5 és 7 óra között

Ezekben az órákban a vastagbelet befolyásoló meridián aktív. Ez pedig a méregtelenítéssel van összefüggésben, így jobban oda kell majd figyelned a szervezeted tisztán tartására, ha nem szeretnél gyakran megébredni 5 óra után.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog