Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ez az igazi oka annak, hogy éjjel bizonyos órában felébredsz. Gondoltad volna?

Ha tudni szeretnéd, hogy milyen jelentése van annak, hogy hány órakor ébredsz fel az éjszaka folyamán, most itt vannak a válaszok!
Ha már veled is megtörtént, hogy az éjszaka közepén felébredtél, szinte biztos, hogy ránéztél az órára, megállapítva a pontos időt, majd visszafeküdtél, megpróbálva ismét álomba szenderülni. Az ősi kínai orvoslás szerint az, hogy az éjszaka során bizonyos időközönként ébredünk fel, a meridián pontokkal vannak összefüggésben, ugyanis a testünk is belső óra mentén működik - írja a filantropikum.com.

De milyen jelentősége van annak, hogy éjfélkor, vagy 5 órakor ébredsz fel? Most kiderül!

21 és 23 óra között

Ha ezen időszak alatt felébredsz, vagy nem tudsz elaludni, akkor bizony a stressz okoz számodra sok fejfájást, mivel nem érzed magad biztonságban. Próbálj ki pár meditációs gyakorlatot mielőtt lefeküdnél.

23 és 1 óra között

Ez az epéd miatt van, ezért nem tudod álomra hajtani a fejed. Ezt a problémát leginkább egy érzelmi csalódás okozza, mert valaki átvert, kihasznált, vagy megbántott. Az is segít ilyenkor, ha nem vagy előítéletes, vagy sokkal türelmesebb leszel magaddal szemben.

1 és 3 óra között

Ha ekkor ébredsz fel, a májadat okolhatod, mert a felgyülemlett harag, düh, negatívan befolyásolja a yang energiákat a testedben. Ezért fontos, hogy a harmóniára törekedj, étkezz egészségesen, meditálj, sportolj, tölts több időt a természetben.

3 és 5 óra között

Ebben az időszakban a tüdőket befolyásoló meridián aktív, ami azt jelenti, hogy a légzőszervek munkáját könnyen megzavarhatja valami. Ha ebben az idősávban ébredsz fel, akkor még problémáid adódhatnak a pihenéssel, lazítással is. A legjobb, amit ilyenkor tehetsz, hogy mélyen lélegzel, és kifújod a negatív energiákat.

5 és 7 óra között

Ezekben az órákban a vastagbelet befolyásoló meridián aktív. Ez pedig a méregtelenítéssel van összefüggésben, így jobban oda kell majd figyelned a szervezeted tisztán tartására, ha nem szeretnél gyakran megébredni 5 óra után.

Nincsenek megjegyzések