Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Férjhez megy Mészáros Lőrinc lánya

Esküvő lesz az ország leggazdagabb polgármestere, Orbán Viktor miniszterelnök jó barátjának családjában. Mészáros Lőrinc lányát, Ágnest egy menedzser jegyezte el.
Házasodni készül Mészáros Lőrinc lánya, Mészáros Ágnes és Homlok Zsolt – írta a 24.hu. A hírportálnak Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester sajtószóvivője megerősítette a hírt. A 30 éves Mészáros Ágnes a középső testvér, a 32 esztendős Beatrix és a 23 éves ifjabb Mészáros Lőrinc mellett.

Közös bennük, hogy már mindannyian cégtulajdonosi és cégvezetői pozíciókat töltenek be a Mészáros család üzleti birodalmában. Ágnes összesen két részvénytársaság és hat másik cég igazgatója, illetve ügyvezetője. Az ő nevén van 209 hektár föld Felcsút környékén. Homlok az osztrák tulajdonú, Swietelsky Vasúttechnika Kft. ügyvezető igazgatója volt tavaly szeptemberig, amikor is távoznia kellett a cégtől, melynek hátteréről nem tudni.

Még Homlok Zsolt vezetésével ez a cég építhette meg a felcsúti kisvasutat 857 millió forintért. Közösen nyert el egy százmilliárdos állami megrendelést, egy balatoni vasútfejlesztési megbízást Mészáros Lőrinc, a jövendő após egyik cégével. Homlok ezen felül a szombathelyi Haladás VSE elnöke is.

Forrás: BorsOnline.hu

Nincsenek megjegyzések