Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Friss fotón Isabella Rossellini - Már 64 éves a legendás olasz színésznő

Isabella Rossellini modellként kezdte, mielőtt világhírű színésznő lett volna.
Isabella Rossellini 1952-ben látta meg a napvilágot Ingrid Bergman svéd színésznő és Roberto Rossellini olasz filmrendező gyermekeként. Pályafutását 28 éves korában modellként kezdte, fotói olyan neves divatlapok címlapján jelentek meg, mint a Vogue, az Elle, a Harper's Bazaar vagy a Vanity Fair.

Színésznőként a hetvenes évek második felében mutatkozott be, első nagy alakítását pedig David Lynch 1986-os Kék bársony című filmjében nyújtotta Kyle MacLachlan és Dennis Hopper oldalán. Ezt követően olyan további emlékezetes filmekben is láthattuk, mint a Jól áll neki a halál, a Félelem nélkül vagy a Két szerető.
A 64 éves színésznő más hasonló korú kolléganőivel ellentétben nemet mondott a plasztikára, ennek köszönhetően megőrizte természetes szépségét és fiatalkori báját, ráncait pedig büszkén vállalja. A mai napig forgat, legutóbb például a Joy című film egyik mellékszerepében tűnt fel.

Forrás: femina.hu

Nincsenek megjegyzések