Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hihetetlen: Király Linda terhességéről szóló álhírek terjednek az interneten

Sajnos nem ritka manapság, hogy cégek, honlapok visszaélnek hírességek nevével s képével, ám ami Király Lindával történt, az szinte felfoghatatlan.
Egy blog azt állítja, hogy az énekesnő az utóbbi időben azért fogyott le negyven kilót, mert terhes. Ez még nem elég, a honlapon még egy idézet is van, amely elvileg Lindától származik.

A szövegben az szerepel, hogy nagyon hirtelen jött a baba az énekesnő s párja, Zsombor életébe, ám az első pillanatban tudták, hogy megtartják a picit. Ám Linda orvosa azt ajánlotta, hogy fogyjon le negyven kilót, hogy a gyermek egészséges legyen, ezt a súlyfelesleget pedig egy csodagyümölcs segítségével tudja a legkönnyebben leadni.

A Ripost megkereste az énekesnőt, aki érthető módon kikelt magából, s jogi lépéseket tervez az ügyben. Természetesen semmi nem igaz az egészből, Linda nem várandós, valamint szó sincsen nagy fogyásról.

Nincsenek megjegyzések