Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Itt a gyógymód: Ezek a növényeket edd, ha fáj a hátad

Ezt neked is tudnod kell!
Gyömbér

A gyömbér gyökér, melyet leggyakrabban emésztési problémák kezelésére használnak, hatásosan alkalmazható hátfájás esetén is. A gyömbérben található gyulladáscsökkentő vegyületek segíthetnek enyhíteni a hátfájást. Vágjon össze 4-5 vékony szelet friss gyömbért, tegye két pohár vízbe. Forralja fel, majd 10-15 percig főzze. Hagyja kihűlni, aztán szűrje le. Adjon hozzá mézet és iszogassa napközben.

Mák

A mák az egyik legjobb természetes szer hátfájás ellen. Törjön össze egy csészényi mákot egy csésze kandiscukorral. Fogyasszon belőle naponta két teáskanállal, majd igyon rá egy pohár tejet.

Fokhagyma

Fogyasszon naponta 2-3 gerezd fokhagymát, lehetőleg reggel, éhgyomorra. Ha fokhagymaolajjal masszírozza át az érintett területet, az is sokat segíthet. A fokhagymaolaj készítéséhez alacsony hőmérsékleten melegítsen fel kókuszolajat, mustárolajat vagy szezámolajat, adjon hozzá 8-10 gerezd fokhagymát, hevítse addig, amíg a fokhagyma meg nem barnul. Szűrje le és hagyja kihűlni.

Nincsenek megjegyzések