Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Külön szobába költözik párjától Détár Enikő? Ezt nyilatkozta a költözésről

Szüksége van egy kis térre.
Nemsokára beköltözhet új otthonába Détár Enikő és párja, Péter. Budakeszire költöznek, ami Enci régi vágyát váltja valóra: régóta vágyott olyan helyre, ahol élvezheti a természet közelségét, ráadásul az új otthon egyel több helyiségből áll, mint a régi.

"Úgy érzem, hogy ennyi idős koromra kell egy szoba, amely csak az enyém, és bármikor elvonulhatok oda, ha magányra van szükségem. Bármennyire is szeretem a páromat, bármennyire csodálatos a kapcsolatunk, néha magamra kell zárnom az ajtót egy olyan kis zugban, amelyet csak magamnak rendezek be. Itt nem olyasmire gondolok, hogy a saját relikviáimmal aggatom tele a falat, sőt ezt kifejezetten nem szeretem.

Emlékszem, Péter a kapcsolatunk elején kirakott rólam az albérletünkben pár színházi képet. Könyörögtem neki, hogy vegye le, mert nem szeretnék mindennap egy „Enci-mauzóleumba” bemenni, hiszen mindig is fontos alapszabály volt számomra, hogy otthon anya és pár vagyok, nem színésznő" –  mesélte Enikő a Lokálnak.

Forrás: lokal.hu

Nincsenek megjegyzések