Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nem hiszi el, Orbán Viktor melyik barátja kapott európai kitüntetést

Az Európa Medált, az egyik legnevesebb bajor állami kitüntetést vehette át Leslie Mandoki zenész-producer kedden Münchenben.
A díjat Beate Merk, Bajorország európai ügyekért felelős minisztere adta át a Budapesten született zenésznek művészi és produceri teljesítménye, a zene társadalompolitikai szerepének erősítéséért tett erőfeszítései, valamint a magyar-német kapcsolatok elősegítése elismeréseként - közölte az MTI.

Az Európa Medállal (Europa-Medaille) 1990 óta a bajor állam azokat a közéleti személyiségeket – művészeket, tudósokat, gazdasági döntéshozókat és politikusokat – tünteti ki, akik kiemelkedő munkásságukkal, Bajorország érdekében hozzájárultak az egyesült Európa megteremtéséhez.

Leslie Mandoki tavaly nagyszabású koncertet szervezett Magyarországra, amely komoly állami támogatást kapott.

A Világgazdaság tavaly augusztusi cikke szerint további 1,4 milliárd forint értékben kapott megbízást a Csetényi Csaba érdekeltségébe tartozó Network 360 Reklámügynökség Kft. és Mandoki németországi cége, a Red Rock Musikproduktion, hogy az 1956-os forradalom évfordulójához kapcsolódóan elkészítsenek egy fotóalbumot és egy dokumentumfilmet, valamint kulturális-művészeti rendezvényeket (értsd popkoncerteket) valósítsanak meg idén tavasszal Berlinben, Párizsban és Londonban.

Forrás: blikk.hu

Nincsenek megjegyzések