Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Oszter Sándor kísérte be feleségét a rendőrőrsre - Kihallgatták Donatellát

Férjével, Oszter Sándorral együtt érkezett Failoni Donatella zongoraművész a XII. kerületi rendőrkapitányságra, ahol ittas vezetési ügye miatt hallgatták ki. Failoni reméli, hogy minél hamarabb visszakapja jogosítványát.
Mint az ismeretes, a zongoraművész még februárban koccant az Istenhegyi úton az előtte álló külföldi rendszámú autó­val. Bár sem személyi, sem anyagi kár nem keletkezett, a másik kocsi sofőrje leintett egy arra járőröző rendőrt. Megszondáztatták a zongoraművészt, aki a történtek előtt egy pohár bort fogyasztott. Azonnal bevonták Failoni Donatella vezetői engedélyét, s pénteken hallgatták ki, ügy­ben nyomoz a rendőrség.

– Valóban voltam a kapitányságon, kihallgattak. Mindenki nagyon kedves, segítőkész volt. Mint megtudtam, 0,062% volt a véralkoholszintem, ez még kevesebb is, mint amire emlékeztem. Azt mondták az illetékesek, hamarosan meglesz a döntés, hogy mennyi időre vonják be a jogosítványomat. Remélem, csupán pár hónapról lesz szó, hiszen mivel Balatonrendesen a hegyoldalban lakom, autó nélkül nehezen boldogulok. Van ugyan egy elektromos biciklim, de még félek használni. Többet nem szeretnék beszélni az ügyről – nyilatkozta lapunknak Failoni Donatella.

A zongoraművészt férje is elkísérte a rendőrségre, ám a kihallgatáson természetesen nem vett részt.

– Jó volt, hogy mellettem volt a férjem, ráadásul két hete nem is találkoztunk, csak telefonon beszéltünk. Nagyon jó volt látni Sándort – mesélte vidáman a zongoraművész, aki vonattal ment haza a Balatonra, míg férje a saját munkája után sietett. Mindketten külön-külön rezidenciát tartanak fenn.

Bár korábban Donatella Fai­loni már fellebbezett az ügyben, az indítványnak nem adtak helyt, nem ejtették az ügyet.

Forrás: blikk.hu

Nincsenek megjegyzések