Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Pápai Joci vallomása: "Kiszolgáltatottnak éreztem magam a versenyen"

Az énekes elmondta, hogy mennyire kiszolgáltatott helyzetben érezte magát a versenyen.
Pápai Joci a 8. helyezést érte el a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon, amivel úgy érzi, sikerült meggyőznie édesapját arról, hogy helyesen döntött, amikor az általa már kitaposott út, az üzleti élet helyett inkább az éneklést választotta.

Joci elmondta, hogy kiszolgáltatottnak érezte magát a versenyen, ugyanis nem beszéli az angol nyelvet, azonban reméli, hogy mindez hamarosan megváltozik.

"Az első dolgom lesz megtanulni angolul. Kiszolgáltatottnak éreztem magam a versenyen, amiért segítséget kellett kérnem, ha kommunikálni akartam a vetélytársakkal" - mondta a Story magaznnak az énekes, aki úgy véli, hogy így is sikerült jó kapcsolatokat kialakítania, azonban ezek sokkal mélyebbek és közvetlenebbek lehettek volna, ha jobban meg tudják érteni egymást.

- Nem engedhetem meg magamnak, hogy ne beszéljek egy világnyelvet - jelentette ki Joci, aki elmondta azt is, hogy felesége felépülése után, szeretnének többet utazni a családdal. Jelenleg viszont csak a pihenésre és regenerálódásra koncentrálna.


Forrás: Blikk.hu

Nincsenek megjegyzések