Rónai Egon 54 évesen újra édesapa lett

Rónai Egon ötszörös édesapa lett! Három fia és egy lánya mellé megérkezett a legkisebb családtag, Vilmos is, a tévés családjában nagy a boldogság.
– Mondhatnám, hogy rutinszerű volt a szülés, de ez nem igaz. Kedd este 18:06-kor született meg a fiam, és nem szeretnék giccses lenni, de nagyon elérzékenyültem. Az egy csoda, amikor ott volt a kezemben a fiam, vagy amikor láttam, hogy odateszik a kedvesem, Zsanett mellkasára – mondta az ATV műsorvezetője.

– Nehéz szülés volt. Valószínűleg a vihar miatt lehetett, szegény Zsani tíz órán át vajúdott, de az első pillanat, amikor megláttuk a fiunkat, minden fájdalmat feledtetett. Természetesen Vilmos születésénél is bent voltam a szülőszobában, ahogyan a többi gyermekemnél is. Ha Zsanett külön kérte volna, hogy ne menjek be, akkor azt tiszteletben tartom, de úgy gondolom, hogy ez az összetartozás pillanata – mondta a tévés, aki azt is elárulta, hogy feleségére bízta a névválasztást. Ha minden rendben megy, akkor három nappal a születés után már otthon is lehet a pici a családjával, akit testvérei már nagyon várnak.
A kis Vilmos 3950 grammal és 55 centivel jött világra. A tévésnek korábbi kapcsolatából született két fia, Bálint és Gergely, majd új kedvesétől, Zsanettól 2012-ben a harmadik fia, Bertalan, majd 2014-ben lánya, Dorka.

Forrás: blikk.hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog