Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Sok ember köszönheti az életét a Lapacho különleges gyógyító erejének. Már az inkák is tudták

Az élet fájának kérge, a kóros betegségek legyőzésében is segít!
A Lapacho fa egy gyönyörűen virágzó, örökzöld növény, amit nem véletlenül hívnak az élet fájának. Akár 700 évig is elél. Dél-Amerikában honos, és a kérgét már az inkák sámánjai is használták a gyógyászatban, majd a tudást átvették az indiánok. Nyugaton még csak most kezdik gyógyszerként elismerni.

A fa belső kérge vöröses színű, és ez tartalmazza az aktív hatóanyagokat. Évente csak párszor szüretelik, de ez nem árt a növénynek, mert nagyon gyorsan regenerálódik.

Ebből a belső kéregből készül a gyógyító hatású tea, ami sokak szerint a rák gyógyítására is alkalmas, de persze sokan kételkednek ebben. A baktériumölő és immunerősítő hatását azonban senki nem vitatja. Erős hatóanyagit az is megmutatja, hogy csak kevés mennyiségben és maximum 6 héten át alkalmazhatjuk a kúrát, különben fennáll a túladagolás és mellékhatások esélye!

A Lapacho tea elkészítése:

1 liter vízhez elegendő 2 teáskanál Lapacho fakéreg. 5 percig főzzük, majd 15 percig hűlni hagyjuk, csak ezután lehet inni.

A javasolt Lapacho kúra:

1 liter tea naponta, legtovább 6 hétig, ezután 4 hét szünet. Ezek a korlátozások nem vonatkoznak a főzet külső felhasználására: kézöblítésre, fürdőkre, borogatásokra. A Lapacho fa kérgéből balzsamot is készítenek.

Használható:

Szív és érrendszeri panaszok ellen
Immunerősítő hatású
Megfázás
Influenza
Malária
Gombás fertőzések
Vírusos fertőzések
Bakteriális fertőzések
Gyulladásgátló
Izzasztó hatású
Fájdalomcsillapító
Nyugtató
Vérnyomáscsökkentő
Vízhajtó
Rovarcsípések gyógyítására
Sebek tisztítására
Pikkelysömör kezelésére
Emésztés serkentésére

Forrás: edenkert.hu/

Nincsenek megjegyzések