Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Stohl András megtört: könnyek közt mesélt szakításáról

Stohl pokoli időszakon van túl.
Stohl András új életet kezdett, ám ez nem ment olyan zökkenőmentesen, mint szerette volna. Megviselte, hogy elhagyja családját, még pszichológushoz is járt emiatt, s tán ez lehet az oka annak, hogy nem teljesen boldog jelenlegi kapcsolatában sem.

- Eljöttem a családomtól, de szeretném leszögezni, hogy nem hagytam el őket. Minden nap találkozunk, sőt, többet is, mint amikor otthon laktam – kezdte vallomását Stohl, aki a Hot magazin szerint a Krizsó Szilviának adott interjú végére el is sírta magát. – De nyilván a gyerekeimnek az is jelentett valamit, amikor tudták, hogy apa fent alszik a szobában. Ez most nem így történik. Új kapcsolatom van, amiben nagyon boldog vagyok. De nem mondom, hogy teljesen.

Stohl Andráés új kedvese, Éva kerüli a nyilvánosságot, de mindenhova elkíséri a színészt - Krizsó Szilvia talkshowján is ott volt, Stohl középső lányával, Rebekával együtt. A beszélgetés során szóba kerültek a börtönévek, az alkoholproblémák és a drogozás is, illetve az is kiderült, hogy nemrég sikerült megszabadulnia egyik rossz sokásától: már nem rágja a körmeit. Az interjú június elején kerül adásba az ATV-n.

Nincsenek megjegyzések