Vallomás: Pasiról pasira szállt Mádai Vivien

Mádai Vivien imádja a szerelemet. Óvodás korától kezdve mindig szerelmes volt valakibe. De rendszeresen boronálja össze barátait is. Több sikeres kapcsolatot segített megszületni. Már úgy érzi, megtalálta a nagy őt.
„Nagyon szerelmes típus vagyok, és eddig általában szerelemből szerelembe estem. Először rögtön az óvodában, de fájó pillanat volt, amikor rájöttem, a fiúnak az óvodástársam tetszik. Így az első szerelem nekem azonnal az első csalódás is volt” meséli Vivien.

Nem sokkal később már másba volt szerelmes. Leghosszabb kapcsolata az általános iskola elejére nyúlik vissza. „Elsőtől ötödikes koromig együtt jártam egy kisfiúval a magunk gyerekes módján. Viccesen meg is szoktam jegyezni, ez volt eddig a leghosszabb kapcsolatom, hisz még a férjemmel, Zolival is csak négyévesek vagyunk.”

Első komolyabb szerelmét tizenhat évesen találta meg, akit szüleinek be is mutatott. A kapcsolat két és fél évig tartott.

Mára családot alapított. Zoltánnal négy éve vannak együtt, kisfia, Zénó pedig két és fél éves.

„Nekem Zoli az igazi! Ő egy csodalény. Nehéz velem együtt élni, de neki ez is megy! Csak remélni tudom, hogy kitart mellettem, és ő lesz az utolsó szerelmem is! – bizakodott A Nagy Duett sztárja a Borsnak.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog