Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Donald Trump megpróbálta felszedni Salma Hayeket is

Az tudjuk a jelenlegi amerikai elnökről, hogy nem tartja túl sokra a nőket, de abban a tekintetben nem válogatós, hogy bárkit ágyba vinne.
Tudjuk, hogy néhány éve Sarka Katának Moszkvában tett ajánlatot, de számos nőügye került napvilágra, ami nem egyszer kellemetlen helyzetbe is sodorta a szájhős vállalkozóból lett politikust. 

Ezek után nem csoda, hogy Amerika új first ladyje, Melania nem telivigyorral teljesíti az elnökfeleségek számára kötelező protokollmunkát. Úgy tűnik, hogy Trump semmilyen tekintettel nincs sem a feleségére, sem a látszatra.

Most Salma Hayek mesélte el egy showműsorban, hogyan próbálta az immár világ urának számító Trump felszedni őt. Egy esemény után vacsorázni hívta a színésznőt, aki nem is teljesen értette a szituációt, hiszen vele volt az akkori párja is. Trump azonban teljesen rányomult a színésznőre és ajánlatot tett neki. Salma Hayek felhívta Trump figyelmét a tényre, hogy van barátja, mire a mostani elnök kifejtette: 

„Ő nem elég jó neked, nem egy fontos ember, nem elég nagy hozzá. Össze kell jönnünk” - fűzte Trump Hayeket

A legviccesebb, a fene tudja, persze igazából egyáltalán nem vicces, de Salma Hayek mexikói származású. A kampánya során Trump nagyon hevesen támadta a mexikói bevándorlókat, komoly politikai tőkét kovácsolt ebből, de amint látjuk, a csajozásban valójában senkivel nem lenne baja, már ha hajlandó az ágyába mászni. 

Glamour.hu

Nincsenek megjegyzések