Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Elképesztő luxusban szült Clooney felesége

Az ikrek egészségesek és remekül érzik magukat! – írta közleményében George és Amal Clooney szóvivője, miután az ügyvédnő kedd reggel életet adott a sztárpár első, pontosabban első két gyermekének.
– George már jobban van, és várhatóan pár nap múlva felépül – tették hozzá tréfálkozva, és úgy tűnik, valóban minden simán ment. Ez nem is csoda, hiszen a brit sajótban azonnal híre ment, hogy Ella és Alexander a lehető legjobb helyen, a Chelsea és Westminster kórház VIP-szülészetén látta meg a napvilágot, vélhetően császármetszéssel.

A Mirror információja szerint, Cheryl Cole brit popénekesnő is abban a kismamalakosztályban hozta világra kisfiát március 22-én, ahol most a hollywoodi sztár felesége élvezte az átlagon felüli gondoskodást.
A jó nevű egészségügyi intézmény harmadik emeletén kialakított 16 szobás luxusszülészet valóban párját ritkítja. Clooney-ék állítólag 8520 fontot, azaz hárommillió forintot fizettek egyetlen napért, de azt nem tudni, Amal pontosan mennyi időt töltött ott. Kettőt biztosan.

Azt is joggal lehet feltételezni, hogy George Clooney is befeküdt a Kensingtonba, mert minden lakosztályban van vendégágy. Egy szülésznő folyamatosan a kismama rendelkezésére áll, de a borsos árban több szolgáltatás is benne van. A lazacos reggeli legendás, és a gombnyomásra érkező pincérek pezsgőt is felszolgálnak a szülés után, a hatalmas sík képernyős televíziót és az ötcsillagos szállodát idéző mosdót talán említeni sem kell.
A Kensington Wing legnagyobb vonzereje azonban a szülész főorvos személye. A Clooney házaspár ikreit az a Guy Thorpe-Beeston segítette világra, aki két évvel ezelőtt Sarolta hercegnő születését vezette le a londoni Szent Mária kórház szülészetén. Hírneve alapján, nincs olyan komplikáció, amivel ne tudna megbírkózni, és Clooneyék feltételezhetően az ikerszülés ­miatt ragaszkodtak hozzá.

Bár képet egyelőre nem adtak ki a kicsikről, vicces kedvű fotóművészek már meg is tervezték: hogyan nézhetnek ki a Clooney babák.

Nincsenek megjegyzések