Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Furcsán néztek a magyar ételekre

Andrew Zimmern számos változatot és évadot forgatott már a Bizarr ételek sorozatából, a Bizarr ételek: a finomságok földjén negyedik szezonjában pedig Budapestre is ellátogatott.
Az új évadban Andrew Magyarországra is ellátogat, hogy megismerje többek közt a paprikás csirkét, a lángost és a kürtös kalácsot.

Ezekben az ételekben számunkra semmi furcsa és bizarr nincs, de a műsorvezető - és közel 130 ország nézői is, ahol fut a sorozatk - kíváncsian méregeti az ismeretlen fogásokat.

Felmegy a Budai Várba, ahol a Körösfői kürtöskalács bódéjánál áll meg, majd beveti magát a bulinegyedbe is, egész pontosan Kazinczy utcai Karaván street food forgatagába. Az utcai finomságok mellett persze számos éttermi magyar étel is felkerül Andrew gasztro-palettájára.

Mint a legtöbb külföldi, Andrew sem győz csodálkozni azon, hogy a magyarok mindenhez paprikát használnak, természetesen a gulyásba és a paprikás csirkébe is, amiket nem hagyhatott ki.

Az epizód ma 17.30-kor látható a Travel Channelen.

Nincsenek megjegyzések