Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

George Clooney ikreinek már egyhetesen testőreik vannak

Clooney roppantul vigyáz az ikrekre
56 évesen lett apa George Clooney, aki maximálisan élvezi új szerepét. Ő pelenkázza a két babát-nyilatkozta a Daily Star című lapban Nick Clooney.

A boldog nagypapa, aki korábban televíziós riporter és műsorvezető volt, szintén odavan a boldogságtól. Régebben követelmény volt számomra az objektivitás, de két ilyen pompás baba láttán nem tudok tárgyilagos lenni: egyszerűen csodálatosak!

Ugyanígy éreznek az anyai nagyszülők is. Alamuddin nagypapa Bejrútban maradt, de a nagymama elkísérte a lányát Londonba, hogy segítsen. Angyalok- igy nyilatkozott unokáiról, az egyhetes ikrekről. Akiket annyira félt George Clooney, hogy testőröket fogadott melléjük. Üldözési mániája lenne? Egyáltalán nem biztos! A sztárok gyermekei a Lindberg bébi balsorsa után sehol sem érezhetik magukat teljes biztonságban. De nemcsak a pénzhajhász gyerekrablók jelenthetnek veszélyt. Amal asszony, a boldog mama, jó hírű ügyvéd. Korábban már kapott fenyegetéseket, amikor a Maldiv szigetek ex elnökét védte. Később pedig az Iszlám állam egyik túszának a védője volt. Clooney már ezért alaposan megerősítette londoni házának védelmét. Lézer rendszer védelmezi a Clooney házat az illetéktelen behatolóktól. Ha pedig még ez sem lenne elég, akkor ott vannak a testőrök, akik az egyhetes ikreket, Ellát és Alexandert az életük árán is megvédik...

Nincsenek megjegyzések