Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Gesztesi Károly testőrrel kísérteti a lányát, Pankát

Gesztesi Károly és Liptai Claudia már csakis a lányukkal kapcsolatban állnak szóba egymással. A színész, igaz, csak ritkán látja Pankát, de annál jobban aggódik érte. Elárulta, előfordul, hogy testőrt fogad mellé.
Gesztesi Károly már többször beszélt arról, hogy Claudiával évek óta nem kommunikálnak. Egy időben azt pletykálták, hogy Liptai el is tiltotta édesapjától Pankát, de most már rábízza, hogy akarja-e látni, vagy sem. A színész azt mondja, kéthetente találkoznak, de nincs előre megbeszélve, Panka akkor látogatja meg, amikor akarja, számára mindig van hely a házban. 

Gesztesi nagyon óvja 11 éves lányát, így azt is elárulta, hogy az utóbbi időben testőrt fogadott, hogy vigyázzon Pankára, mert így érzi biztonságban. 

„Amikor pedig már nem szeretne maradni, hívok egy taxit, mellé ültetek egy testőrt, és hazamegy az anyjához” – mesélte a Napi Ásznak a színész. 

Nincsenek megjegyzések