Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Harsányi Levente a régi párjával áll kamera elé

Június 19-től újra indul a Balatoni Nyár a Duna televízión, és ismét Harsányi Levente lesz az egyik műsorvezető. Partnernek pedig a régi párját, Kraszkó Zitát kapta.
A Balatoni Nyár két hét múlva kezdődik, és megszokott arcok köszöntenek majd reggelente. A hetedik évadban is műsorvezetőként látjuk majd Harsányi Leventét, de nem ő az egyetlen ismert arc.

A műsort a már megszokott párosok vezetik majd: ismét Kraszkó Zita lesz Harsányi Levente oldalán, Rátonyi Krisztina pedig Vida Péterrel áll kamrák elé. A gasztro szerelmesei sem maradnak hoppon, hiszen a főzős tartalmat ezúttal ismét Kovács Lázár séf viszi majd.

Július 14–30-ig tart majd a hazai rendezésű vizes világbajnokság, amelyre nagyon készülnek: számos sportoló és sportvezető megfordul a műsorban. Tíz héten keresztül járják a balatoni településeket, megmutatva belőlük mindent, amit érdemes látni. A színes programajánlók pedig jó szórakozási lehetőséget biztosítanak majd a családoknak.

nlcafe.hu

Nincsenek megjegyzések