Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Itt az eddigi legizgalmasabb Trónok harca összeesküvés elmélet

Ugye nem hitted, hogy véletlenül titkolják Jon Snow kilétét?
Annyira mozgatja már a rajongókat, hogy már csak egy hónapot kell várni a Trónok harca legújabb évadáig, hogy sokaknak nagyon élénken beindult a fantáziája, és egyre jobb és érdekesebb elméletek születnek.

Persze, a készítők is jó pár izgalmas hírrel kedveznek a nézőknek. Kiderült például, hogy a nagyon népszerű zenész, Ed Sheeran is felbukkan majd a világ jelenleg legnépszerűbb sorozatában. Jó pár friss képet is kiszivárogtattak a sorozatból, ezekkel is igyekeztek felcsigázni a nézőket.

Azonban ami most a rajongókat leginkább foglalkoztatja, az egy néző elmélete. Egy reddit felhasználó az Empire magazinból tett közzé egy információt. A magazinban leírták, hogy Jon Snow öccse, Bran tudja Jon titkát, azaz, hogy mi is valójában a neve. Szerinte Havas Jon igazából Jaehaerys Targaryen!

A hatodik évad záró részében kiderült, hogy Jon szülei Lyanna Stark és Rhaegar Targaryen. A nő Robert Baratheon szerelme volt, csak a férfi elcsábította tőle, majd hamarosan megszületett Jon. Egy jóslat szerint Jon apjának harmadik gyereke lesz az, aki a világ ura lesz. Rhaegar felesége, aki közben a nővére is, nem tudott több gyereket szülni. Emiatt elcsábította Lyannát, akitől gyereke lett.

A kisfiút, aki született Ned Starkra bízta az anyja, hogy megmentse Robert Baratheontól, aki gyűlöli a Targaryeneket. Ned mindenkinek azt mondta, hogy az ő fattya a kis Jon Snow, így igyekezett őt megmenteni.

Joy.hu

Nincsenek megjegyzések