Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kasza Tibi lájvban van - megérkezett Lombos úr és Pixa legújabb klipje

A jazz és az elektronikus zene "punkjai", Lombos úr és Pixa egyszer csak úgy gondolták, hogy összekötik útjaikat, amelyet aztán Kasza Tibor is keresztezett. 
Pixával éppen azon agyaltunk, hogy miről kellene dalt írni, mire ő felnézett a telefonjából és egyszercsak annyit mondott: Kasza Tibi live-ban van. Rögtön rávágtam, hogy ez lesz a refrén! Egyből pacsiztunk, mert mindketten abban hiszünk, hogy a zenével a környezetünk dolgaira kell reagálnunk. Később megkerestük Tibit is, tetszett neki a dal, persze fogta a fejét, miközben nézte.

Nem ez volt az első, hogy Lombos úr aktuális, hétköznapi dolgokról énekel - a zenész a dalszövegeiben gyakran dolgoz fel olyan témákat, melyek megragadják a mindennapi életben. Írt már az áfatartozásról, a feleségének írt szerelemes dalban pedig benne van a svájci frank hitel, illetve pár évvel ezelőtt egy dinnyekartell ügyről is énekelt. 

Ki is az a Lombos úr?

z előadó, dalszövegíró 2010-ben megnyerte a Jazzy Dalversenyt saját dalával (Jazz u. 10.), és megkapta a legjobb szöveg díját is. Ekkor kezdett el dolgozni a Voodoopest című, saját lemezén, amit aztán Fonogram díjra jelöltek. Dolgozott már színházi darabon, musicalen, és az RTL Klub műsorainak, de tévéműsor főcímdala is köthető a nevéhez (Ridikül). Új dala, a „Kasza Tibi lájv-ban van” olyan nagynevű jazz zenészek közreműködésével készült, mint Juhász Attila, (zongora), Dennert Árpád (klarinét), és Lukács Eszter (ének).

Nincsenek megjegyzések