Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kiderült, ő Vastag Csaba új szerelme - Fotó

Nem tagadják többet, együtt vannak.
A hazai X-Faktor első szériájának győztese, Vastag Csaba még tavaly év elején szakított kedvesével, több mint 10 év együttlét után. Akkoriban is felröppentek már a pletykák, hogy a sármos énekes összemelegedett a Grease próbái alatt színpadi partnerével, Görgényi Fruzsinával, azonban ezidáig ezt egyikük sem erősítette meg.

Szerdán este egy zuglói művelődési központban mutatták be az Abigél című darabot, melynek főszereplője Fruzsina volt. Az előadás hatalmas sikert aratott és miután kiürült a nézőtér, csak Vastag Csabát vélték felfedezni az üres épületben, ahogy a színészöltözők felé siet. Néhány perccel később, kézenfogva jöttek ki Fuzsinával az épületből és mindketten nagyon boldognak tűntek. Ez a jelenet mindössze pár másodperc alatt zajlott le, azonban a Bors másnap megkereste a színésznőt, aki elismert, hogy valóban egy pártalkotnak Vastag Csabával.


Femcafe.hu

Nincsenek megjegyzések