Mi történt Dévényi Tibi bácsival?

Szárnyként reppent fel a hír, hogy Dévényi Tibi bácsit megdobálták a Harley-Davidson Open Road Festen. Ahogy az gyakran előfordul, az eset nem éppen így történt. Oknyomozás után, szemtanuk beszámolója alapján sikerült kideríteni az igazságot.
Dévényi Tibi bácsi ’A lemezlovas dala’ című számmal zárta a teltházas retró rock-bulit és levonult a színpadról. A közönség őrjöngött, vastapssal búcsúztatták, de az ünnepelt lemezlovas már nem tért vissza a színpadra. Helyette Tibi bácsi technikusa, Miksa (49) állt a lemezjátszó mögé és betette a ’Szegény vagyok, szegénynek születtem’, Kis Grofó dalt, amelyet a motoros közönség nem fogadott éppen örömmel, de söröskorsók nem repültek, csak a buli alatt a pöttyös labdák.

Az eset pikantériája, hogy Miksa dalválasztásának a hátterében az is állhatott, hogy a héten esett túl a válásán és a bíróságon a volt feleségnek ítélték az anyagi javakat. Tibi bácsit tehát nemhogy nem dobálták meg, de ünnepelte a közönség, a retró disco után a VIP teraszon tartott közönségtalálkozót, ahol kígyózó sorokban álltak a dedikálásra és fotózásra váró rajongók.

Blikk.hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog