Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Napi horoszkóp június 9.

Ma se feledkezz meg a napi horoszkópodról, sok meglepetést tartogatnak ugyanis a csillagok!
KOS (március 21-április 20)
Komoly kihíváson töröd a fejed egy ideje, melyet nem is titkolsz a környezeted előtt sem. Ők azonban csupán a veszélyt látják a dologban, pontosan emiatt próbálnak folyamatosan lebeszélni a tervedről. Amennyiben számodra fontos emberek aggódnak miattad, nyugtasd meg őket, hogy nem szeretnél fejjel rohanni a falnak, próbáld megértetni velük, hogy egyszerűen csak ki szeretnéd próbálni magad új dolgokban, élményekkel szeretnél gazdagodni és tapasztalatot gyűjtesz, hisz nem élhetsz mindig egy búra alatt. Mindenáron ne menj szembe emiatt a szeretteiddel, döntsd el, hogy megéri-e egy bizonytalan dolog miatt konfliktus helyzetbe kerülnöd!
BIKA (április 21-május 21)
A hétvége közeledtével kezdesz kicsit belefáradni abba a nagy tempóba, amit a hét folyamán diktáltál, olyan érzésed van, hogy akár egy egész hetet is át tudnál aludni. Most, hogy péntek van, érdemes a gyeplőn lazítani egy kicsit, dőlj hátra és agyban készülj a hétvégére. Adj másnak is a napi tennivalókból, ne akard egyedül megváltani a Világot, közösen, csapatmunkával sokkal hatékonyabban működhettek és téged sem fenyeget a végkimerülés. Még egy utolsó lendületet erőltess magadra a hajrában, lebegjen az a szemed előtt, hogy nyakadon a hétvége, amikor valóban átadhatod magad a pihenésnek!
IKREK (május 22-június 21)
Annyira görcsösen dolgozol valamiért, hogy szinte semmi másra nem tudsz koncentrálni. Feszülten hajtod a célod, minden egyes, apró részletre kínosan ügyelsz, nem mersz egyetlen pillanatra sem hátradőlni, vagy körülnézni. Így viszont azt sem fogod észre venni, ha olyan segítség érkezik, amely elvezet a megoldáshoz, amely lehet, hogy lerövidítheti az utad. Érdemes időnként körülnézni, több lehetőséget is mérlegelni és azokat a helyzeteket kihasználni, amelyet segítségével előbbre kerülsz az úton. Ha mindig csak arra figyelsz, hogy melyik lábad melyik után tedd, hidd el, hogy előbb, vagy utóbb, de neki mész valaminek. Nézz körül, mert a Világ tele van lehetőségekkel!
RÁK (június 22-július 22)
Bár Te az a fajta személy vagy, aki nem keresi kész akarva a kalandot, szeretsz a komfortzónádon belül maradni, megrémít a nagy változás, ami olykor az extremitás határát súrolja. Ma azonban olyasfajta lehetőség adódik, amely kimozdít végre a mindennapok monotonitásából, amikor átadhatod végre magad az élvezeteknek anélkül, hogy a kötelezettségeidre kellene koncentrálnod. Ezúttal kifejezetten nagy lelkesedéssel tölt el az, hogy végre új élmények várnak, még annak ellenére is, hogy várhatóan jócskán túl kell lépned a határvonalaidon. Időnként át kell törnöd a burkot, amiben élsz, ahhoz, hogy felejthetetlen, életre szóló kalandokba keveredhess!
OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)
Van valaki a környezetedben, aki minden lépésed féltőn óvja, mindig ott áll a hátad mögött, hogy ha esetleg megbotlasz, meg tudjon védeni a nagy eséstől. Ezt egyfajta teherként éled meg, hisz az az érzésed, hogy megfojt az aggodalmával, a szeretetével. Ahhoz, hogy neked is könnyebb legyen, légy hálás ezért, de finoman próbáld rávezetni, hogy bár nagyon köszönöd, de kicsit több levegőre volna szükséged, mert így előbb-utóbb meg fogsz fulladni. Ugyanakkor vedd figyelembe azt is, hogy nem mindenkinek van egy ilyen őrangyala, aki minden szempontból ennyire vigyázza minden lépését! A határvonalat meg kell húzni, ebben teljesen igazad van, de ne feledd, nem mindegy, hogy ezt hogyan és milyen hangnemben teszed!
SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)
Miközben görcsösen próbálod tartani magad a korábban eltervezett, pontos menetrendhez, azt veszed észre, hogy egyre inkább sodródsz az eseményekkel, kezd a gyeplő kihullani a kezedből. Ez az első pillanatban kétségbe ejt, azt gondolod ugyanis, hogy ezzel előbb-utóbb, megállíthatatlanul szakadékba fogsz zuhanni. Nézd azonban a jó oldalát, végre nem kell amiatt idegeskedned, hogy a terveknek megfelelően alakuljon minden egyes momentum, időnként sokkal élvezhetőbb ugyanis az utazás, ha átengeded másoknak a kormányt, Te pedig egyszerűen csak gyönyörködsz a kilátásban! Lesz még olyan alkalom, amikor irányíthatsz, most azonban dőlj hátra, hisz semmi nem rajtad múlik!
MÉRLEG (szeptember 24-október 23)
Eléggé parázs vitába keveredsz valakivel egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amelynek során vitapartnered váratlanul nagyon övön alul sért meg egy olyan témában, amelyről pontosan tudja, hogy szinte az egyik legérzékenyebb pontod. Az első pillanatban emiatt szinte összeomlasz érzelmileg, nem érted ugyanis, hogyan érdemelted ki, hogy ekkora, verbális pofont kapj tőle. Miután azonban egy kicsit alábbhagyott az érzelmi cunami, ami elfogott, gondold végig, hogy hol foglal helyet ez a bizonyos személy az életedben és mérlegeld, hogy a történtek ellenére érdemes-e megtartani ott, ahol eddig érezted, hogy helye van. Aki ugyanis képes ilyesmire, azt a legkevésbé sem lehet barátnak, de még csak jó ismerősnek sem mondani! Engedd el, ha úgy ítéled meg, hogy nem éri meg tisztázni a dolgokat!
SKORPIÓ (október 24-november 22)
Amikor már kezdtél feladni valamit, olyan személy érkezik, aki szinte derült égből, villámcsapásként hozza el a megoldást egy olyan dologgal kapcsolatban, amiben szinte már egyáltalán nem hittél és kezdtél beletörődni, hogy ennek vége. Hihetetlen számodra, hogy hogyan történhetett az egész, ám most mégsem érdemes beleragadnod ebbe, gyorsan kell cselekedned, hisz ez egy vissza nem térő alkalom arra, hogy megoldj egy olyan problémát, amely már-már kezdett a fejedre nőni és nem igen tudtad uralni. Ez a bizonyos személy azonban elhozta a megoldókulcsot és az ő segítségével sikerül lezárnod. Légy hálás érte és biztosítsd róla, hogy ő is számíthat rád, ha úgy hozza az élete!
NYILAS (november 23-december 21)
Görcsösen ragaszkodsz egy bizonyos dologhoz, nem vagy hajlandó elfogadni ugyanis, hogy ebből már kihoztad a legtöbbet, amit csak lehetett, egyszerűen nincs már több perspektíva a szituációban. Ezzel azonban rengeteg időt és energiát vesztegetsz egy olyasféle dologra, amely semmilyen eredménnyel nem jár majd, csupán a megszokásból adódó ragaszkodás hajt. Nem érdemes azonban felesleges köröket futnod, tanulj meg bizonyos helyzeteket a helyükön kezelni, ha valami véget ért, azt engedd el és azokra a dolgokra koncentrálj, amikben van még lehetőség! Meglátod, annak is meglesz majd az eredménye. Ilyen az Élet, néha be kell csuknod bizonyos ajtókat, hogy mások kinyíljanak!
BAK (december 22-január 20)
Anyagilag elég jól jövedelmező dologgal foglalkozol, amelyet csupán azért csinálsz, mert megéri, hisz sok pénzt keresel vele. Semmi más nem szól mellette, közben egyáltalán nem érzed jól magad benne, emiatt egykedvűen, gépiesen csinálod, mialatt folyamatosan azon hezitálsz, érdemes-e vajon csupán az anyagi jólét miatt foglalkoznod vele, hisz ez az egyetlen mellette szóló érv. Ülj le és gondold végig egy pillanatra, hogy mit is szeretnél valójában: könnyen jött, ám elég sok pénzt, avagy egy olyan tevékenységet, amely boldoggá tesz annak ellenére, hogy ugyanazért az összegért jóval többet kell tenned. Ha sikerült eldöntened, most érdemes a megfelelő lépéseket megtenned!
VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)
Olyasmi történik veled, amire egyáltalán nem számítottál, de nagyon boldoggá tesz majd. Régóta vágytál már rá, nagyon sokat dolgoztál érte, így rendkívülien megérdemelted már, hogy végre Te is megmártózhass a sikerben. Használd ki minden pillanatát, tudasd mindenkivel, mekkora eredményt is értél el és ne foglalkozz azokkal, akik irigyek rád csak azért, mert nekik nem sikerült. Mindent önerődből, rengeteg fáradtsággal értél el, joggal birtoklod tehát. Ezek tehát most a Te pillanataid, ne hagyd, hogy mások befeketítsék!
HALAK (február 20-március 20)
Váratlan fordulat fog nagy lendületet adni a mai napon, pont akkor, amikor már kezdesz végleg lemondani egy bizonyos dologról. Érzésed szerint hiába futod ugyanis minduntalan a maratoni hosszúságú köröket, nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerül közelebb kerülnöd a célodhoz. Ez is azt bizonyítja, hogy nem érdemes feladnod, mert lehet ugyan, hogy most egy helyben toporogsz, de bármikor történhet olyasmi, ami megtolja a sárban ragadt szekeret! Ez most egy kiváló bizonyíték arra, hogy a kitartásod átsegíthet a holt ponton, amely a jövőre nézve is példaértékű.

Nincsenek megjegyzések