Nicole Kidman borzasztóan kiakadt a forgatáson - Tört-zúzott dühében

Emiatt borult ki ennyire a színésznő.
Nicole Kidmant nagyon megviselte a Hatalmas kis hazugságok című széria forgatása, ahol egy olyan nőt alakított, aki egy bántalmazó kapcsolatban rekedt férje oldalán. Egy idő után annyira felgyülemlett benne a feszültség, hogy nem is akárhogy robbant ki belőle.

A színésznőt annyira felzaklatta a szerepe, hogy amikor visszatért a hotelbe, ahol megszállt, és nem találta a kulcsát, dühében egy kővel betörte az ajtót.

- Egyik nap Nicole remegő hanggal hívott fel, és azt mondta "óriási nagy hülyeséget csináltam". Miután egész nap durva jeleneteket forgattak Alexanderrel, fogta magát, és egy kővel betörte az üvegajtaját. "Nem tudom, mi történt, még sosem csináltam ilyet" - magyarázkodott nekem, miközben nyugtatni próbáltam - mesélte filmbeli partnere, Reese Witherspoon.

Nicole Kidman férje, Keith Urban is aggódott a felesége miatt, ugyanis Nicole többször is kék-zöld foltokkal tarkítva ment haza, miután a megjátszott viták hevében olykor-olykor tényleg sikerült sérüléseket okozniuk egymásnak.

Hogy a lelki sebeket elkerüljék, Alexander Skarsgard és Nicole Kidman sokszor ölelkeztek a durva jelenetek után, hogy picit helyreálljon a lelki egyensúlyuk - erről a színész számolt be egy tavalyi interjújában.

Femina.hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog