Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Tóth Vera megmutatta rajongóinak bámulatos fogyása titkát - videó

Tóth Vera élő facebookos videóban mutatta meg, hogyan adta le kilóit.
Az énekesnő a péntek reggelét tornával kezdte. "Arra gondoltam, hogy miért is ne bénázhatnék előttetek" - kezdte az élő közvetítést.

Otthonából élő facebookos videóban mutatta meg kedvenc tornagyakorlatait, és azt, hogyan kell azokat helyesen végezni, hogy minél hatékonyabban fogyhassunk. Még Lola kutyája is ámulva nézte, ahogy Vera nyújtotta lábát.

A gyakorlatok közben folyamatosan megosztotta tanácsait követőivel, és válaszolt az érkező kommentekre.
A videót több ezren nézték meg. Követői többségének nagyon tetszett az énekesnő bátorsága és elszántsága. Sokan drukkoltak neki.

„Hát gratulálok, nagyon nagy vátozáson mentél keresztül :)” – írja valaki.

„Hajrá ügyes vagy szurkolunk neked” – kommentálta egy másik rajongó.

Viszont olyan is akadt, aki a „régi, őszinte Verát hiányolja”. Verát viszont a negatív hangok nem érdekelték. Egyszerűen azt tanácsolta nekik, hogy kattintsanak egy másik oldalra.

Az énekesnő csaknem 40 percet edzett ország-világ előtt. Ígérte, hogy folytatja tovább is, de azt már inkább kamerán kívül.

Vera elárulta, hogy nem szeret edzőterembe járni, mert sok időt vesz el. Így inkább vett otthonra egy gépet, aminek a segítségével rendszeresen edz.

Blikk.hu

Nincsenek megjegyzések