Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Aki még nem hallotta a vizes vb dalát, az kattintson ide!

A vizes vb hivatalos szurkolói dala elkészült, a számot egy fiatal tehetség, Veréb Tomi énekli. Az Operettszínház sztárjával máshol is találkozhattak már a nézők, ő volt a TV2 Sztárban sztár című műsorának győztese.
Elkészült a vizes vb szurkolói dala, amit nem más énekel, mint Veréb Tamás. Az Operettszínház fiatal tehetségét a nézők a TV2 Sztárban sztár című műsorából ismerhetik. Már ott bebizonyította, milyen sokoldalú tehetség. 

Erre nincsenek szavak. Nem is nagyon fogtam még föl, hogy ez valóban megtörtént" - mondta Veréb Tamás, aki hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy ő énekelheti a szurkolói dalt. A számot Kozma Kata és Sebestyén Áron írta.

Áron a Mokkában nyilatkozott a dalszerzés titkairól. Elárulta, olyan számot szerettek volna írni, ami  a mai modern stílust képviseli, de megvan benne az akusztikus popzene is. Veréb Tomi szerint a dal szövegileg és zeneileg is fantasztikus, és öröm volt számára a feléneklés, ami hat órán keresztül zajlott éjszaka.

Nincsenek megjegyzések