Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Először szólalt meg a tragédia után a Linkin Park énekesének özvegye

Chester Bennington halála után először szólalt meg az özvegye, Talinda Bennington. Az asszony szívbemarkoló közleményt jutatott el a The Rolling Stones magazinnak.
A Linkin Park énekesének özvegye, Talinda egy héttel férje öngyilkossága után fordult a nyilvánossághoz. Az egész világgal megosztotta mély gyászát, és mondta el mindenkinek, mit érez ő és a gyerekei. Chester Bennington 41 éves korában követett el öngyilkosságot július 20-án, felakasztotta  magát.

"Egy héttel ezelőtt a lelki társamat vesztettem el, a gyerekeim pedig a hősüket, az édesapjukat" - írta Talinda a Twitteren. Az özvegy szerint a meseszerű életük egy szörnyű Shakespeare-féle tragédiává változott. "Hogyan éljek tovább? Hogyan kaparjam össze darabokra hullott lelkemet?" - kérdezi Talinda.

Az asszony szeretné, hogy ha a rajongók tudnák, hogy az egész család érezte a feléjük irányuló szeretetet a tragédia után: "A gyerekeim nagyon fiatalon vesztették el az édesapjukat. És tudom, hogy ti mindannyian segíteni fogtok abban, hogy megőrizzük az emlékét."

Talinda és Chester 2006-ban házasodtak össze, a nő szerint a Linkin Park frontembere egy sugárzó, szeretettel teli lélek volt, aki angyali hanggal rendelkezett. "Mostmár a mi lelkünben énekli tovább a dalait, megszabadulva minden fájdalomtól. Chester ezt így akarta."

A megtört szívű özvegy így fejezi be írását: "Nyugod békében, szerelmem. Örökké, Mrs. Talinda Bennington."

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

(Life.hu)

Nincsenek megjegyzések