Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hihetetlen! Tegnap volt 50 éves minden idők egyik legdögösebb nője. Isten éltesse Pamela Andersont!

Még Vilmos herceg is az ő fürdőruhás Baywach-poszterét tette szobája falára.
Ránézésre hihetetlen, de július 1-én már 50 éves lett a kilencvenes évek szexikonja, Pamela Anderson!

Bár azt nem tudhatjuk, milyen kislány volt Pamela Anderson, feltehetően már akkor nagyon szép volt. És ennek következtében borzalmas gyerekkora vol: pici lányként bébiszittere molesztálta, 12 évesen egy férfi megerőszakolta, majd két évvel később első barátja és annak hat haverja tette ugyanezt...

A legendás mellek: Pancho és Lefty

Persze a szépsége volt jobbára az is, ami a karrierjét előrelendítette. Na Panchó és Lefty párosa. Ugyanis Pamela így hívja kebleit, a sebészek után, akik nagyobbá varázsolták őket. Nekik is köszönheti, hogy  felfedezték – egy focimeccsen! Ahová csak szurkolni ment ki, de amint feltűnt a stadion kivetítőjén, a nézők ünnepelni kezdték és hamarosan egy sörmárka arca lett. Aztán Vancouverből Los Angelesbe ment, a többit meg tudjuk: férfiak milliói álmodoztak arról, bárcsak Pamela mentené ki őket az óceánból, ahogy C.J. Parkerként tette 5 évadon át a felejthetetlen Baywatch-ban. Mozifilmjei viszont felejthetők: a Barb Wire-rel – szexi bőrruhája ellenére – a legrosszabb új sztárnak járó Arany Málnát is kiérdemelte...

Férje rendszeresen verte

De persze igencsak mozgalmas szerelmi életét is külsejének köszönheti. Tommy Leehez, a Mötley Crue dobosához négy nap ismeretség után ment feleségül, fehér bikiniben, a mexikói Cancun tengerpartján. A nászútjukon készült szexvideót ellopták házukból és feltették a netre: a Guinnes Rekordok Könyve szerint ezzel Pamela minden idők legtöbbet letöltött sztárja lett... Tommy Lee-től két fia van, otthon szülte őket: mindketten modellkednek, de azon túl Brandont a színészet érdekli, míg Dylan rockzenész lesz, mint az apja. Szüleik 3 évig voltak házasok: Pamelának végképp elege lett, amikor férje leütötte – amiért egyébként fél év börtönt is kapott. 2002-ben bejelentette, hogy hepatitisz C-je van, valószínűleg mert exével ugyanazt a tetováló tűt használták. 13 évbe telt, de meggyógyult. Lee után egy svéd modellel vigasztalódott, de felbontotta eljegyzésüket, akárcsak később Kid Rock énekessel, akihez végül mégis hozzáment. Pár hónappal később elvetélt és beadta a válást. Rick Solomon filmproducerrel kétszer is összeházasodtak, de egyik sem tartott sokáig. Járt énekessel és szörfbajnokkal, rövid időre újra összejöttek Tommy Leevel is, míg mostanában Julian Assange, a Wikileaks alapítója dobogatja meg a szívét.

Gyűjti is a fehérneműket

Azt mondja, mára igazi kaliforniai lánynak érzi magát, hiába kanadai születésű. Régóta vegán, edzőterem helyett pedig inkább a tengerparti sétákat választja. De a komoly kihívásoktól sem riad vissza: 4 éve lefutotta a New York Marathont. Íróként is kipróbálta magát: állandó rovata volt egy női lapban és két könyve is megjelent, melyek főszereplője egy tinilány, aki sztár akar lenni. Pár hónapja egy neves fehérnemű márka új kollekciójában fotózták ma is tökéletes alakját. De nemcsak reklámozza, gyűjti is a fehérneműket. És azt mondja, a maga örömére hordja őket: ha más is látja, az csak bónusz.

Legnagyobb szerelme: az állatok

Pamela mindig is  szerette az állatokat, mert szavai szerint ők segítettek abban, hogy átvészelje nehéz gyerekkorát. Így aztán nem csoda, hogy lelkes állatvédő lett belőle, aki védenceiért bármeddig elmegy. Többször is ledobta a textilt az állatok jogait védő szervezet, a PETA kampányaiban. Meztelenül, csupán egy pár vegán – azaz állati bőrt nem tartalmazó – cipőben népszerűsítette az ízlése szerinti alapanyagból készült lábbelit. Nyílt levélben kérte Putyin elnököt, tiltsa meg egy védett bálnafaj húsát szállító hajónak az Északkeleti átjárón való áthaladást. De írt Obamának is, tőle a marihuána legalizálását kérte. És pár éve meztelenül pózolt annak a londoni üzletnek kirakatában, melyet egykor Paul McCartney elhunyt felesége hozott létre, így tiltakozva az állati szőrme viselése ellen. Nem meglepő ezek után, hogy munkássága elismerésül ő kapta meg elsőként az állatvédőket jutalmazó  Linda McCartney emlékdíjat is.

Forrás: blikk.hu

Nincsenek megjegyzések