Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Szörnyű titok: korábban már megjárta a poklot a rákos énekesnő

Korábban már megjárta a poklot Fábián Juli. A népszerű énekesnő öt esztendővel ezelőtt szintén megküzdött a daganatos betegséggel. Pedig akkor éppen A Dal elődöntőjébe jutottak együttesével, ám a siker küszöbén vissza kellett vonulnia
Fábián Juli, aki vasárnap este a közösségi oldalán jelentette be, hogy ismét betegség nehezíti az életét, öt évvel ezelőtt is visszavonult a rivaldafénytől, lemondta előadásait – akárcsak most. Az énekesnő magánélete is összeomlott, viszont úgy tűnt, a betegséggel sikerrel küzdött meg.

– Egy betegség gyorsította fel a folyamatokat az életemben. Miután kiderült, hogy beteg vagyok, elveszítettem pár fontos barátot, és az akkori pasim is lelépett. De, aki ilyen helyzetben lelép, az menjen is – emlékezett vissza a nehéz időszakra a Borsnak Fábián Juli.

Az énekesnő akkor legyőzte a kórt, visszatért a színpadra, ám egy napja ismét rossz hírről tájékoztatta rajongóit.

– Egy ideje tartó daganatos megbetegedés miatt most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát, így egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállalok, hogy minden erőmmel és energiámmal a gyógyulásra koncentrálhassak, és végleg magam mögött tudjam hagyni ezt a betegséget – írta Facebook-oldalán Fábián.

Nincsenek megjegyzések