Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Természetes segítség felfázás megelőzésére

A gyermekvállalás első lépésének az egészséges életmód kialakításának kell lennie. Számos váratlan veszélyforrásra is oda kell figyelni, köztük kiemelten fontos az egyszerűnek látszó felfázás időben történő felismerése és megfelelő kezelése.
A fogamzás sikere, a terhesség lefolyása és a leendő baba egészsége szempontjából a gyerekvállalásra készülő párok mindkét tagjának egészsége kiemelten fontos. A gyermekvállalás első lépésének az egészséges életmód kialakításának kell lennie. Három hónappal a tervezett fogamzás előtt abba kell hagyni a fogamzásgátló szedését, valamint a dohányzást és az italfogyasztást. Mindkét élvezeti szokás káros az apa és anya megtermékenyítő, illetve fogamzó képességére, sőt a leendő baba egészségét is veszélyeztetik - írja a Szimpatika.

"Nincs olyan kis mennyiségű alkohol, amely biztonsággal fogyasztható. A fogamzásra való felkészülés három hónapja alatt a mind a női-, mind a férfiszervezetet optimális állapotba kell hozni vitamin-készítményekkel, amelyek esetleg célzott gyógynövényt is tartalmaznak. Javasolt a zöldségben és gyümölcsben gazdag mediterrán étrend, a legújabb brit étrendjavaslat pedig napi ötszöri gyümölcsfogyasztást ajánl.  Amerikában népszerű a tőzegáfonya rendszeres fogyasztása különféle formában (lé, dzsem, kivonat), amelyet a legújabb amerikai orvosi protokoll is ajánl felfázás megelőzésére" - mondta Prof. Dr. Ősapay György, a népszaporulat kérdésével, meddőségi problémák elemzésével, korrigálási lehetőségeivel foglalkozó, Amerikában is dolgozó szakember, a Magyar Tudományos Akadémia doktora.

"Kislányom, ne ülj a földre, mert nem lesz gyereked - gyakran mondták szüleink, nagyszüleink. Egy egyszerű felfázás persze még nem okoz gondot, de időben való kezelésének elmulasztása vesemedence-gyulladást, sőt petefészekgyulladást is eredményezhet, ami könnyen meddőséghez vezethet. Fogamzásra készülve ezért fontos a  hüvelyi tisztaságra, egészségre vigyázni. A szakember szerint kiemelten fontos a felfázás időben történő felismerése és megfelelő kezelése.

Természetes segítség felfázás megelőzésére, kezelésére az amerikai tőzegáfonya kivonata, de fogamzásra készülve csakis megbízható készítményt javasolt szedni. Klinikailag ellenőrzött, orvostechnikai eszköz kategóriájú tőzegáfonya-készítmény ajánlott, amelyben igazoltan nincsenek nehézfém és mikrobiális szennyezések. Terhesség esetén gyakran bekövetkezhet hólyaghurut, mivel az egyre nagyobb méh nyomására a húgyutakban vizeletpangás és ezáltal baktériumszaporodás jön létre. A hólyaghurut, hüvelyi fertőzések koraszülésre, vetélésre hajlamosító tényezők.Terhesség alatt az orvosi protokoll egyelőre antibiotikum alkalmazását javasolja" - tette hozzá a szakember. A gyakori, hosszantartó, akár tünetmentes húgyuti gyulladások a méhlepényre terjedve annak egyik sejtrétegét károsítják, ami méhen belüli sorvadást okozhat. Az ilyen eseteket a rendszeres terhesgondozás feladata kiszűrni, megelőzni.

Nincsenek megjegyzések