Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A gyerekkérdés miatt szakított Hajdú Péter és Eszter

Kiderült, hogy miért szakított Hajdú Péter és Eszter. A Blikk információi szerint a csinos lány jövőbeni férjét és gyermekei édesapját látta a producerben. Kétségkívül szép jövőkép, amit a lány dédelgetett, ám a kapcsolat zátonyra futott - írja a Blikk.
– Egy 28 éves, gyönyörű ­fiatal lány, aki szerelmes, nincs ebben semmi csodálkozni való, hogy családot és gyerekeket szeretne – nyilatkozta Hajdú egyik közeli barátja, akinek jó rálátása volt a hét hónapig tartó kapcsolatra. Végigkísérte megismerkedésük folyamatát, és annak is tanúja volt, miként emésztette fel a kapcsolatot az időről időre napirendre kerülő téma.

– Rosszul mérte fel Eszter, hogy mire van szüksége az éppen válófélben lévő, kétgyermekes férfinak. Azt hiszem, senki nem vetheti Péter szemére, hogy nem ugrik rögtön bele újra a családalapításba, hiszen még el sem vált. Bár azt mutatja, hogy jól van, igazából fel sem dolgozta, hogy élete teljesen megváltozik majd – magyarázta a barát.

Természetesen lapunk az érintetteket is megkereste a témában.

– Valóban a szakítás mellett döntöttünk Petivel. Szerencsére sikerült megbeszélni és szépen lezárni a kapcsolatunkat. Örülök az együtt töltött fél évnek – mondta lapunknak Eszter.

A producer pedig nagyon diplomatikusan fogalmazott.

– Közösen hoztuk meg ezt a döntést, megbeszéltük és mindketten beláttuk, hogy más élethelyzetben vagyunk, más dolgok a fontosak, én csak azt kívánom neki, hogy legyen boldog és találja meg a számításait az életben. Egy nagyon kedves lányt ismertem meg a személyében, csak jót tudok róla mondani – tette hozzá.

Eszterrel egy munka során ismerkedett meg a Frizbi műsorvezetője, a csinos lánynak azonnal csapni kezdte a szelet. Végül egy közös, baráti ­síelésen jöttek össze, ami után nem sokkal le is buktak. A Story magazin közölt róluk lesifotókat Hajdú Péter törökbálinti háza előtt, utána a Blikkben vallották be: valóban egy párt alkotnak.

Kétszer próbáltak elválni

Először tavaly Sarka Kata adta be a papírokat bíróságon, hogy hivatalosan is pontot tegyen házassága végére, a tárgyalás időpontját november 29-ére tűzték ki, ám a felek nem jelentek meg a peren. Később Hajdú Péter kérte hivatalosan a házasság bontását, ám másodjára sem jelent meg a tárgyaláson, ami április 14-ére esett.

Nincsenek megjegyzések