Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Amióta ezt az italt minden este megissza a férjem, nem horkol

Aki horkol, azt cseppet sem izgatja a horkolás, hisz ő remekül tud aludni. Aki viszont a horkoló mellett próbálna aludni, azt az őrületbe kergeti a rettenetes zaj, és csak nagy sokára tud elaludni. Másnap persze fáradt és ingerült, hiszen nem aludta ki magát rendesen. Ismerős?
A horkolásnak több oka is lehet: előfordul, hogy csak a túl sok alkohol okozza, van, amikor a torok- és orrmandulák megnagyobbodása húzódik meg a háttérben, máskor egy alvási rendellensség, az alvási apnoé. És az is lehet, hogy csak a túl sok orrváladék a ludas. Ha ez utóbbi a helyzet, ez a remek horkolás elleni háziszer orvosolja a problémát. Csak minden este el kell készítened, meg kell itatnod a férjeddel, és végre nyugodtan aludhatsz. Nálunk abszolút bevált.

A következőkre van szükséged:
- 2 alma
- 2 sárgarépa
- 1/4 citrom leve
- 1 kis darab friss gyömbér

A citromlé magas C-vitamin tartalma miatt segít oldani az orrváladékot és , így kitisztítja az orrjáratot. A gyömbérnek fájdalomcsökkentő hatása van, az alma és a répa pedig segít a nyugodt alvásban.

Így készítsd el

Egy gyümölcsprés segítségével készíts friss gyümölcslevet a hozzávalókból. Ha nincs gyümölcsprésed, botturmix vagy robotgép is megteszi. A kész levet néhány órával lefekvés előtt kell elfogyasztani minden este.

Ha ennek ellenére sem szűnik meg a horkolás, akkor forduljatok orvoshoz, mert a háttérben olyan probléma húzódik meg, amit csak gyógyszeresen vagy műtéttel lehet orvosolni.

Nincsenek megjegyzések