Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Csak erre a növényre van szükséged ahhoz, hogy dőljön az otthonodba a pénz

Úgy vonzza a szerencsét és az anyagi jólétet, mint a mágnes.
Bizonyára neked is sok növényed van otthon, hiszen tisztítják a levegőt, távol tartják a port és a mérgező anyagokat, valamint pozitív energiát sugároznak, és becsempésznek egy darab természetet a négy fal közé. A Feng Shui szakértői szerint a legnépszerűbb növény, amely szerencsét és anyagi jólétet hoz az életedbe, az nem más, mint a pozsgafa, más néven Jade.

Milyen növény a pozsgafa?

Ez a gyönyörű örökzökd Afrikában őshonos, ugyanakkor az egész világon ismerik, és szeretik. Jáde színű, vastag, fényes, sima levelei ovális alakúak, és hasonlítanak egy érmére, vagy egy vízcseppre. Kora tavasszal virágzik, apró fehér, vagy rózsaszín virágai a csillagokra hasonlítanak. Akár 3 méter magasra is megnőhet.
Ez a növény a szerencse szimbóluma, a jólét hordozója, a növekedés és a megújulás jelképe. Ha szeretnéd, hogy bevonzza számodra a bőséget, akkor a lakás délkeleti sarkában érdemes elhelyezni, és hinni benne, hogy minden egyes új levél növeli a vagyonodat. A növény a mély, tartós barátságokat is elhozza az életedbe, virágai a törődést, a figyelmet tükrözik, melyet úgy kell értelmezni, hogy azt a gondoskodást, amit a növényre fordítasz, a szeretteidtől kapod majd vissza.

Nincsenek megjegyzések