Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Damu újra megteszi? Minden kapcsolatba így megy bele

Damu Roland nagyon boldog új barátnőjével, akit egyáltalán nem zavar a múltja. Úgy álmodoznak közös jövőjükről, mint a kamaszok. Állítólag gyermek és esküvő is szóba esett már köztük. 
Nem zavarja a kedvesét az sem, hogy Damunak már három gyermeke van, három különböző nőtől. A színész sok támadást is kapott az elmúlt időszakban. Úgy érzi, sok rosszakarója van, de senkinek sem fogja megengedni, hogy tönkretegyék az életét. Mélyen vallásos ember lett és békében szeretne élni.

A színésznek van két fia és egy kislánya és a gyermekek édesanyjával nem a legjobb a kapcsolata. A nagyobbik fiát úgy megviselte lelkileg, hogy az apja börtönbe került, hogy orvosi kezelésre szorult. A kisebbiknek az édesanyja pedig úgy döntött, gyermeke védelme érdekében megváltoztatja a vezetéknevét. Kislánya édesanyjával, Edinával is rémes a viszonya. 

Közös gyermeküket a nő testvérénél helyezték el. A sors úgy hozta, hogy egyik gyermekét sem tudta teljes családban felnevelni, de a színész ennek ellenére sem adta fel, hogy egyszer kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatban lehessen családapa.

Nincsenek megjegyzések