Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Diana nem is szerette Dodi al-Fayedet, csak bulizni akart a jachtján

Legalábbis ezt állítja a hercegné egykori személyi titkára.
Közeleg Diana hercegné halálának huszadik évfordulója, így talán nem is oly meglepő, ha szinte naponta kerülnek napvilágra újabb és újabb titkok és feltételezések az ünnepelt hercegné életével és halálával kapcsolatban. A legújabb ilyen nem mástól származik, mint Diana személyi titkárától, aki állítja, nem is volt közte és Dodi al-Fayed közt szerelem.

Michael Gibbins elmondása szerint nagyon messze jártak az igazságtól azok a pletykák, miszerint Diana teljesen odavolt a férfiért, és nem sokkal a végzetes baleset előtt már a házasságukat és a közös jövőt tervezgették. A valógág ezzel szemben az volt, hogy Diana csak egy boldog, felelőtlen nyárra vágyott al-Fayed jachtján, és a románcnak hamar vége szakadt volna. “Egyszerűen csak jól akarta érezni magát valaki más költségére” - fogalmazott a férfi a Sunnak.

Michael Gibbins egyébként először beszélt Dianáról a nyilvánosság előtt a hercegné halálával kapcsolatban tartott meghallgatások óta.

Nincsenek megjegyzések