Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Gyászol a magyar együttes! Újabb tragédia, hatalmas veszteség érte őket...

Az elmúlt két év tragikus volt az Omega együttes számára. Egymást követve hunytak el a tagok. Kóbor János a zenekar frontembere megtörten nyilatkozott a Borsnak az újabb szörnyűségről, amivel ötre emelkedett az elhunyt tagok száma.
Nemrégiben elhunyt a zenekar fotósa, Cikkely Lajos, akit a csapat saját halottjának tekint, így a temetéséről is ők gondoskodtak: "Lajos halála minden tekintetben pótolhatatlan veszteség. Csendes, kedves barát volt, rengeteg fotót készített rólunk. Egy csodálatos barátot, kollégát, rajongót veszítettünk el, aki hosszú idő óta mindenhová követett bennünket. Emlékére és tiszteletére készítünk egy kiadványt, az Omega 55. éves jubileumára."

Kóbor fájó szívvel sorolta a zenekart ért veszteségeket: "Küronya Miklós autóbalesetben hunyt el. Először kómába esett, sokáig reménykedtünk, hogy visszatér. Utána veszítettük el Somló Tamást, majd alig néhány héttel később Laux Józsefet. A negyedik halottunk az EDDA- gitáros, hangmérnökünk Gellért Tibor volt, aki közel egy éve hagyott itt minket..."

Forrás: Bors

Nincsenek megjegyzések