Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hivatalos! Elhagyhatta a pszichiátriát BB Évi!

10 év után végre megtörtént!
Amekkora sikerrel indult BB Évi élete, legalább akkora szörnyűség kerekedett belőle. Az első Big Brother nyertesét több mint 10 éve kezelik már a kaposvári pszichiátrián, ahonnan hol jobb, hol rosszabb állapotáról érkeztek hírek. Az utóbbi időben viszont tartós javulásnak indult, így családja már egy ideje kezdeményezte, hogy egy szociális otthonban helyezzék át az egykori valóságshow hőst, ami kellemesebb helyet jelentene a rideg pszichiátria helyett. Most hosszú hónapok után végre találtak egy helyet, ami befogadta Évit!

"A család már rég elküldte a kérelmet Somogy megye összes szociális intézményébe, melyek közül nemrégiben egy be is fogadta Évit. Ez barátságosabb környezet, mint a pszichiátria: egy kastély ad helyet az otthonnak, melyet gyönyörű park vesz körül" - árulta el a Ripostnak a család egyik közeli barátja, aki az is hozzátette: Évi jól érzi ott magát, vidám, be tudott illeszkedni a közösségbe. És végre a család is nyugodt, hogy biztonságos, jó helyen van.

Nincsenek megjegyzések