Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Íme az egyetlen étel, amit soha nem ehet Katalin hercegné és családja

Gondoltad volna?
Katalin hercegné az utóbbi időben számos olyan kisebb dolgot megengedhetett magának - és családjának -, ami addig a királyi családban tilos volt. De van valami, amin soha nem változtatnak, és ami annyira tilos, hogy szinte kőbe van vésve.

A történelem során ugyanis akadt egy bizonyos ételcsoport, amit tilos volt rendelnie a brit királyi család tagjainak: ez pedig nem más, mint a tenger gyümölcsei - írja a Cosmopolitan.

Az ok egészen egyszerű: nem kockáztathatják, hogy ételmérgezést kapjanak, hiszen így nem tudnának részt venni a sok-sok királyi elfoglaltságukon – őket pedig azért nehezen tudják helyettesíteni, ugyebár. Ugyanez vonatkozik egyébként a félig átsült húsokra és a csapvízre is. Úgy tudni egyébként, hogy bár Erzsébet királynő még betartja ezeket a szabályokat, addig például a fia, Károly herceg már kevésbé szigorú magához, és rendszeresen látni őt tengeri herkentyűket eszegetni a különféle hivatalos eseményeken.

Nincsenek megjegyzések