Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Megrázó vallomás: Őszintén beszélt elrablásáról a modell, mindent elmondott

Most megtörte a csendet...
Chloe Ay­ling elmesélte, ho­gyan ver­ték át egy hamis szer­ző­dés­sel Mi­lá­nó­ban, és ho­gyan ra­bol­ták el. A 20 éves modellt a 30 éves, lengyel származású Lukasz Herba ejtette foglyul. Akkor szabadulhatott, amikor Herba a milánói brit konzulátusra vitte. A férfi 9 másik elkövetőt nevezett meg, akik mind részt vettek az emberrablásban - írja a Ripost.

A férfi egy hónappal az emberrablás előtt bérelt egy milánói lakást, később ide vitte Aylinget. A lány kétségbeesetten próbált érzelmi kapcsolatot kialakítani a férfival, hogy a bizalmába férkőzzön és kiszabadulhasson. Napokkal később a férfi a konzulátusra vitte őt.

A nőt 6 éjszakán át tartották fogva. Milánóba érkezve sikeres fotózásra számított, amelyről e-mailben egyeztetett a férfival. A helyszínen gyanús csend fogadta, de belépett a "stúdióba". Ott elfogták, és egy bőröndbe rakták, miután eszméletét vesztette. Két férfi támadott rá. Egy kocsi csomagtartójában ébredt, bekötözött szájjal és megbilincselve, majd a lakásba vitték. 

Nincsenek megjegyzések