Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mindenkit átvertek? Nem is volt házas a TV2 legszebb sztárpárja?

Eddig mindenki azt hitte...
Éve­ken ke­resz­tül se-veled se nél­kü­led kap­cso­lat­ban élt egy­más­sal az Édes Élet egykori sztárpárja, Curtis és Csilla. Min­denki úgy tudta, hogy két éve nyáron, az amerikai útjukon összeházasodtak. Ettől kezdve mindenütt úgy beszéltek egymásról, mint férj és feleség.

Aztán jöttek a szokásos szakítások-kibékülések, legvégül pedig a szomorú bejelentés, hogy külön folytatják tovább. Májusban a rapper beleszeretett Krisztibe, akinek az egyetlen félelme az volt, hogy Curtis nős. De, mint kiderült: Csilla és Curtis házassága nem volt hivatalos, csak afféle amerikai turistalátványosság és "parasztvakítás" - írja a Ripost.

„Csillával csak egy amerikai "buli" volt a házasságunk, ami egyáltalán nem hivatalos itthon - mondta a TV2 Mokka műsorában a sztár. – Kriszti csak azután állt kötélnek, hogy erről meggyőztem. Azóta már hatalmas a szerelem köztünk,  még sosem éreztem ilyet.”

Nincsenek megjegyzések