Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Családi tragédia: Tolvai Reni gyászoló édesanyját vigasztalja

A Megasztár-győztes édesapja, Tolvai Gyula 52 évesen hagyta itt szeretteit. A család Görögországban, Paralíában nyaralt, az önfeledt vakáció fordult át drámává. Néhány napja egy tengerparti étteremben ünnepelték az énekesnő édesanyjának születésnapját.
– Mikor visszatértünk, a szállodában apunak elkezdett szúrni a szíve, majd a bal karja el kezdett zsibbadni, nagyon megijedtünk, és kihívtuk a mentőt – írta a tragédiáról beszámoló Facebook-posztban az énekesnő.

– Kijöttek, megvizsgálták, és azt mondták, minden rendben van, de azért beviszik további vizsgálatokra. Apu azt mondta, nem kell, mert már jobban van. Majd felállt az ágyról, és abban a pillanatban összeesett – írta az énekesnő a posztban. – Apu soha nem volt beteg, soha nem volt megfázva sem, soha nem panaszkodott semmilyen fájdalomra, aki ismerte, tudta, hogy mindig egy jó kedvű, aranyos, nagyon fiatal apuka és művész volt. Soha nem gondoltam volna, hogy az én édes­apukámat 52 évesen semmilyen előzmény nélkül szívinfarktus viszi el tőlünk – írta élete legfájdalmasabb időszakáról az énekesnő. – Édesapukám az angyalokhoz került – írta szívbemarkoló bejegyzésében az énekesnő. Úgy tudjuk, a család a tragédia után még egy napot maradt Görögországban, hogy elintézzék a szükséges papírmunkát, valamint gondoskodjanak a holttest elszállításáról.

Reni Budapestről Nagyváradra utazott, hogy az édesanyját támogassa. Tolvai Gyula a tragédia előtt szinte minden nap megosztott valamit a vakációról. A vidám nyaralós képek sorát a születésnapi vacsoráról készült fotó zárja.

Az énekesnő tavaly vesztette el a nagymamáját, Julianna mamát (†78), az édesapjának címzett üzenetben róla is megemlékezett. – Nagyon szeretünk apu, nagyon rossz most nekünk, és reméljük, te jól vagy, és már találkoztál mamával, és mosolyogva nézel le ránk!

Lánya legnagyobb rajongója volt

Tolvaj Reni többször beszélt arról, hogy nagymamája után édesapja a legnagyobb rajongója. Belsőséges viszonyukról gyakran nyilatkozott, a büszke édesapa pedig minden fórumon hirdette lánya sikereit, Facebook oldalán például Reni egyik fellépése volt a borítókép - írja a blikk.

Nincsenek megjegyzések