Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Elgázolt egy motorost Kozsó, súlyos sérüléseket szerzett a lány - Az énekes állítja, ő nem hibás

Állítólag hátborzongató fotók kerültek a Bors birtokába, melyeken látszanak a robogós lány, Ivett horrorsérülései. A felvételek azonban annyira félelmetesek lehetnek, hogy sem az újságban, sem a weboldalon nem közlik.

Azt írja a lap, hogy a baleset még augusztus 19-én délután egy budapesti keresztedődésben ütközött tisztázatlan okokból L. Ivett robogósként az autóval közlekedő Kozsóval. A lány állítólag métereket repült a balesetben, melyben egyik fél sem tartja magát hibásnak.

Mivel a robogós hölgy nem akart nyilatkozni, egy barátnő szavait idézi a Bors, aki elmondta, Ivett tapasztalt robogós, soha nem volt még balesete, az autó hátulról tarolta le. Több törése miatt pedig hónapokig nem fog tudni még dolgozni, most pedig feléli midnen tartalékát.

A történetet Kozsó másképp meséli el, ő azt állítja, neki volt elsőbbsége. Miután megtörtént a baj, azonnal megállt, segített, mentőt hívott és megvárta, amíg ellátják a lányt. A szomorú szamuráj bízik a rendőrség munkájában, azt mondta, a hivatalos vizsgálat majd eldönti ki volt a hibás.

Nincsenek megjegyzések