Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Először beszélt róla! Demcsák Zsuzsa megszólalt a párkapcsolatáról

A műsorvezető csak úgy ragyog, majd kicsattan a boldogságtól, amihez nemcsak most induló tévéműsorának, hanem az életében bekövetkezett új szerelemnek is köze van.

Durva pereskedés és válás van Demcsák Zsuzsa mögött, de ahogy a Story magazinnak meséli, már tökéletesen normalizálódott a kapcsolatuk. A gyerekek érdekében félrették minden korábbi sérelmüket.

Egy ideig hármasban éltek tizenkét éves fiával és tizenegy éves lányával, nemrég azonban beköszöntött életébe az új szerelem, és ez sok mindent felülírt.

– Nem tagadom, van egy nemcsak alakuló, hanem már eléggé előrehaladott fázisban járó kapcsolatom. A magam részéről azt tudom mondani, hogy teljesen jól vagyok. Kijelenthető, hogy komoly a dolog – árulta el Zsuzsa a Story magazinnak, és azt a tényt is megosztotta, hogy gyermekei elfogadják választottját. 

– Vajon találkozhatnék-e valakivel, akit a gyerekeim nem fogadnak el?! Soha semmi em volt és nem lesz fontosabb, mint a gyerekeim. Hiába vagyok boldog, bármikor bármilyen kapcsolatot megszakítanék, ha a gyerekeim nem fogadnák el a páromat! Számomra csak az működőképes, amit mi hárman megbeszélünk. Az a legfontosabb, hogy ők mennyire boldogok, viszont ma már azt is látom, hogy az én boldogságom is mennyire fontos nekik. Eljött az az idő, amikor már talán magammal is tudok foglalkozni.

Nincsenek megjegyzések