Érthetetlen, ami történik Pártos Csilláéknál 3 évvel a válás után

Pártos Csilla és Szűcs Csaba októberben lesz, hogy 3 évvel ezelőtt hivatalosan is elváltak, és azóta nincsenek jó viszonyban, sőt egyre feszültebb a viszonyuk, nem is hajlandóak személyesen beszélni, csak ügyvédjeiken keresztül. Ám ennek ellenére az azóta már felnőtt korú közös fiuk mindkettőjükkel jó kapcsolatot ápol.

Ugyan az édesapja hivatalosan nem akarja támogatni őt, de úgy tudjuk, hogy rendszeresen találkoznak, és ami tőle telik, azt meg is veszi a fiának. Az édesapa kapcsolata a saját édesanyjával, Pécsi Ildikóval és édesapjával, Szűcs Lajossal is jó, és ahogy ideje engedi látogatja idős szüleit. Egyetlen unokájuk azonban négy éve már feléjük sem nézett.

Hogy miért romlott meg a nagyszülőkkel a kapcsolata, ez máig rejtély. A színésznő már többször elpanaszolta a Kiskegyednek, hogy jó ideig fájt neki, hogy a kis Csabika megtagadta őket, de most már elengedte ezt a dolgot és úgy él, mintha nem is lenne unokája. Születésekor még egy fát is ültettek a  kertbe, ami még megvan, de már nem hisz abban a művésznő, hogy valaha újra jó kapcsolat lesz köztük.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog