Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Gyönyörű menyasszony volt Cserpes Laura

Légiesen elegáns, de egyben kicsit vadóc is volt.
Mint minden nő, ő is szívesen lapozgatja az esküvői magazinokat, megcsodálja az épp aktuális trendet, hogy amikor eljön a nagy nap, olyat válasszon, ami trendi, de leginkább passzol majd az egyéniségéhez.

A Best magazin munkatársai elvitték a Sztárban Sztár versenyzőjét egy menyasszonyi ruha fotózásra. Benes Anita ruhakölteményeiben mesélt arról, milyen lesz a nagy nap, és mikor valósulhat meg az álma.

Kislányként még habos-babos ruháról álmodott, de mára már sokat változott az elképzelése:

– Manapság inkább elegáns, egyenes vonalú fazont képzelek el magamnak, egy dolog viszont biztos: édesapám fog az oltár elé kísérni. Persze, szeretném, ha a három húgom is mellettem állna, mint koszorúslány – meséli Laura terveit a magazinnak. – És ahogy a hagyomány diktálja, lesz rajtam kék szín, régi és új, figyelni fogok a megfelelő virágválasztásra is.

A Sztárban sztár versenyzője meghitt helyszínen, sok-sok gyönyörű virág közt szeretné kimondani a boldogító igent. Azt is elárulta, hogy a szervezésből is ki akarja majd venni a részét. Tetszik neki az az ötlet is, hogy a jegyespár saját kezűleg készít ajándékot a násznépnek.

Hogy Laura mikor veheti majd fel álmai ruháját, amiben férjhez megy, még a jövő zenéje. Amit viszont már most is tud: minden szűk családi körben zajlik majd, meghitten és békésen.

(Best)

Nincsenek megjegyzések