Komoly balesetet szenvedett Soma Mamagésa. Most elmesélte, mi történt valójában

Ezen sokan meglepődtek...
Kevesen mondhatják el magukról, hogy "összeforrasztották" saját, eltörött lábukat, ám Somának ez is sikerült. A baleset az egyik tábora alatt történt vele. Előhívta öngyógyító erejét, ennek köszönhetően nemcsak az egyhetes tábort csinálta végig, de még egy hetet rá is húzott, miközben táncolt és élvezte az életet. Csak ezután ment orvoshoz - írja a Life.hu.

„Épp megérkeztem a második nyári táboromba, és a hatalmas bőröndömet próbáltam kiszedni a kocsiból, ám nem vettem észre a járdaszegélyt. A nagy lendülettől magam alá gyűrődött a bal lábam, iszonyúan fájt, és pillanatok alatt bedagadt. De eldöntöttem, erre most nincs időm, mindjárt kezdődik a tábor. (...) A jobb kezemmel felnyúltam az égbe, és kértem a gyógyító energiát, majd fél perc után felegyenesedtem, és bicegve becipeltem a cuccaimat. (...) A búcsúesten már éjjel kettőig mezítláb táncoltam" - mesélte a Storynak. Még egy hétig nem ment orvoshoz. Mikor az orvosok meglátták a lábát, értetlenül álltak a helyzet előtt.

"Feltettek egy fekvőgipszet, de kilenc nap után leszedték, és az újbóli röntgen megállapította, már csak milliméterek hiányoznak a teljes gyógyulásig. A biztonság kedvéért kaptam egy merevítőt" – mondta Soma, aki biztos abban, hogy a gyógyító energiáinak köszönheti a csodás felépülést.

(Life.hu/ Story)
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog