Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nem halogathatja tovább! Komoly műtétek várnak az Operett sztárénekesére

Több komoly műtét vár az ősszel Mészáros Árpád Zsoltra. A Budapesti Operettszínház sztárja sérült lábbal játszott a nyári előadásokon, azonban egyre kevésbé bírja a terhelést.
A színész a Szegedi Szabadtéri Játékokon nagy sikerrel bemutatott Notre Dame-i toronyőr című musical júniusi próbáján sérült meg súlyosan, amikor is kimozdult alóla egy díszlet.

– Akkorát estem, hogy kicsavarodott a térdem és szalagszakadásom lett. Igyekeztem minél többet pihentetni, de nem akartam veszélyeztetni a produkció sikerét. Sok más nyári munkám is volt, így nem jutott időm arra, hogy megfelelően rehabilitáljam magam. – mondta a Sztárban sztár tavalyi szériájának egyik énekese, MÁZS a Lokálnak.

– Így hamarosan kénytelen leszek két műtétre is vállalkozni: a térdemet és a lábfejemet kéne rendbe rakatnom. Igyekszem ezt az egészet egy jelnek felfogni, hogy picit vissza kell vennem a tempóból, és jobban figyelni magamra, mivel hosszú távon veszélyeztetném az egészségemet, illetve a karrieremet, hiszen estéről estére táncolnom és ugrabugrálnom is kell a színpadon.

Nincsenek megjegyzések